Koldskålscrunch med rugbrød

Denne opskrift lever ikke op til fuldkornslogoet, men er en mulighed for at få mere fuldkorn ind i hverdagen.

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 180 grader.

Rist rugbrødet let i ovnen 5 minutter. Skær rugbrødene i små tern, når det kommer ud af ovnen. Hak mandlerne groft.

Kom havregryn, smør, honning, mandler og rugbrødstern på en pande og rist det hele til det har fået en let gylden farve.

Tag koldskålscrunchen og hæld ud på et skærebræt, så det kan køle ned og blive helt sprødt.

Server som drys på koldskål sammen med friske jordbær.

Ingredienser

4-5 personer
50 gram grovvalsede havregryn 100 gram fuldkornslogomærket rugbrød 30 gram honning 50 gram smør 20 gram mandler 1-1,5 liter koldskål 350 gram friske jordbær

Flere desserter med fuldkorn