Frugtfulde muffins med fuldkorn

Denne opskrift lever ikke op til fuldkornslogoet, men er en mulighed for at få mere fuldkorn ind i hverdagen.

Fremgangsmåde

Pisk rørsukker og smør indtil det lysner og tilsæt herefter æg og mælk. Skær et skrællet æblet i små tern, mos en banan med en gaffel og tilsæt æbletern og bananmos i dejen. Kom derefter de resterende ingredienser i og rør indtil dejen er ensartet. Dejen fordeles i 8 muffinsforme og drysses evt. med lidt hakkede mandler. Bages i ca. 15-20 minutter ved 200 grader.

Tip

Æblet kan evt. erstattes af en håndfuld bær.


Ingredienser

8 muffins
50 g rørsukker 50 g blødt smør 2 æg 1 dl mælk 1 æble 1 banan 1½ tsk. kanel 3 dl havregryn 2 tsk. bagepulver 1 tsk. natron ½ dl rugmel 1 dl hvedemel mandler til topping

Flere desserter med fuldkorn