Blendermuffins med kanel og blåbær

Denne opskrift lever ikke op til fuldkornslogoet, men er en mulighed for at få mere fuldkorn ind i hverdagen.

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 180 grader.

Skær bananen i mindre stykker. Bland alle ingredienserne sammen (undtagen blåbær) i blenderen og blend til ingredienserne er godt blandet sammen. Hold evt. igen med halvdelen af havregrynene, hvis din blender ikke kan blende det hele på én gang.

Fordel muffindejen i silikoneforme og sørg for, at de kun er fyldt ¾ op, da de hæver under bagningen. Drys blåbærerne ud over dejen og tryk dem lidt ned i dejen. Bag i ca. 20 minutter ved 180 grader. Hold øje med dem undervejs.

Tip

Blåbær kan udskiftes med fx hindbær, solbær eller hakkede nødder.

Ingredienser

10-12 stk.
200 gram havregryn 2 store bananer 2 æg 190 gram græsk yoghurt 2% 1 spsk. honning 1,5 tsk. bagepulver ½ tsk. vaniljepulver 1 knivspids salt 2 tsk. kanel 60 gram friske blåbær

Flere desserter med fuldkorn