Rugbrød med avokado, hytteost og salat

Denne opskrift lever op til fuldkornslogoet

Fremgangsmåde

Avokadomad:
Skær avokadoen i skiver og læg på rugbrødet. Skær lidt rødløg i tynde skiver og læg ovenpå avokadoen. Skær cherrytomater i halve og pynt oven på rødløgene. Kværn salt og peber hen over maden.

Hytteostmad:
Skær radisen i små tern og bland i hytteosten. Fordel hytteosten på rugbrødet. Skær avokadoen i små tern og læg ovenpå hytteosten. Pynt madden med halve tomater og fintklippet purløg.

Salat:
Snit spidskålen fint. Skær radiser i tynde skiver. Bland spidskål, radiser og edamame bønner. Bland en dressing af citron, olivenolie og peber i en skål og hæld over salaten. Pynt salaten med lidt skovsyre.

Server rugbrødsmadderne og salaten sammen til et hovedmåltid.

Ingredienser

1 person
Avokadomad
1 skive/50 gram fuldkornslogomærket rugbrød 50 gram (1/2 lille) avokado 2 stk. cherrytomater 5 gram rødløg til pynt salt peber
Hytteostmad
1 skive/50 gram fuldkornslogomærket rugbrød 70 gram hytteost 1,5% 2 stk. cherrytomater 1 stk. radise 10 gram avokado til topping purløg til pynt
Salat
60 gram spidskål 2 stk. radiser 50 gram edamame bønner 1 spsk. citronsaft 1 tsk. olivenolie peber til dressingen skovsyre til pynt

Flere hovedretter med fuldkorn