Pastasalat med grøntsager og karrydressing

Denne opskrift lever op til fuldkornslogoet.

Fremgangsmåde

Kog pastaen som anvist på pakken. Snit alle grøntsager.

Når pastaen er kogt, hæld da vandet over broccolien og lad det trække i 5 minutter, så broccolien bliver mør.

Steg portobellosvampene og gulerødderne i olien. Rist pinjekernerne på en tør pande. Bland alle ingredienserne sammen.

Lav en dressing af creme fraiche, karry, salt og peber og bland den sammen med pastasalaten.

Ingredienser

4 personer
300 gram fuldkornslogomærket pasta 150 gram broccoli 70 gram rød peberfrugt 160 gram portobellosvampe 110 gram gulerødder 150 gram spidskål 20 stk. cherrytomater (230 gram) 35 gram pinjekerner 1 spsk. olivenolie 200 gram creme fraiche 5% 2 tsk. karry ½ tsk. salt ½ tsk. peber

Flere hovedretter med fuldkorn