Fuldkorns rugpasta med kylling og chorizo

Denne opskrift lever ikke op til fuldkornslogoet, men er en mulighed for at få mere fuldkorn ind i hverdagen.

Fremgangsmåde

Rens kyllingen og parter i 6-8 stykker. Skær løgene i tynde både.

Varm olien i en stor stegegryde og brun kyllingestykkerne. Krydr med salt og peber. Tag kyllingestykkerne op efterhånden som de er brunet. Steg chorizopølser og løg sammen med presset hvidløg et par minutter.

Tilsæt kyllingestykker, timian og citronskal. Hæld hvidvin på og lad det fordampe. Tilsæt bouillon og Polpa di Pomodoro og lad kyllingen simre under låg ved svag varme i ca. 20 minutter. Tag låget af gryden og lad retten simre i yderligere 10 minutter uden låg.

Smag saucen til med salt og peber og drys persille over retten inden servering.

Kog tagliatellen som angivet på emballagen og afdryp. Server det til kyllingegryden evt. sammen med en grøn salat.

Ingredienser

1 kylling (alternativt 6-8 kyllingeoverlår) 2 rødløg 2 spsk. ekstra jomfruolivenolie 200 g. små chorizopølser 3 fed hvidløg 4 kviste frisk timian Reven skal af 1 økolologisk citron 1 dl hvidvin 1 dl hønsebouillon 3 dl Polpa di pomodoro 1 lille bundt bredbladet persille 300 g. Rug Tagliatelle eller anden fuldkornspasta Middelhavssalt Peber

Flere hovedretter med fuldkorn