Bulgur og kylling

Denne opskrift lever ikke op til fuldkornslogoet, men er en mulighed for at få mere fuldkorn ind i hverdagen.

Fremgangsmåde

Fedtstoffet varmes op. Kyllingestykkerne krydres og steges, til de er gennemstegte. De skæres i mindre stykker. Løgene pilles og hakkes fint. Peberfrugterne skæres i strimler. Krydderurterne hakkes fint – evt. i en blender. Gem gerne lidt til pynt. Hvidløget pilles. Olien varmes op. Løg og presset hvidløg svitses i et par min., uden at det tager farve. Bulguren tilsættes og svitses med i et par min. Vand, krydderurter og flåede tomater tilsættes, og bulguren koges i ca. 12 min. Peberfrugt og kyllingestykker kommes i bulguren og varmes igennem i et par min. Bulguren smages til med salt og peber. Retten pyntes med persille og mynte.

Servering

Bulgur og kylling serveres som en frokostret evt. med fuldkornsbrød til.


Ingredienser

Frokostret til 4 personer
250 g kyllingeinderfilet 1 spsk. fedtstof ¼ tsk. stødt spidskommen (kan udelades) en knivspids salt peber
Bulgur
2 løg (ca. 200 g) 2 grønne peberfrugter (ca. 250 g) 1 bundt bredbladet persille 1 bundt frisk mynte 1 fed hvidløg 3 dl rå fuldkornsbulgur (ca. 200 g) 2 tsk. olie 4 dl vand 1 ds. hakkede tomater med chili (ca. 400 g) en knivspids salt

Flere hovedretter med fuldkorn