Pastasalat med tunsauce

Denne opskrift lever ikke op til fuldkornslogoet, men er en mulighed for at få mere fuldkorn ind i hverdagen.

Fremgangsmåde

Gulerødderne skrælles og rives groft. Pastaen blandes sammen med grøntsagerne.

Tunsauce

Løget pilles. Løg, tun og kapers blendes, til det er en jævn masse. Blandingen røres sammen med det syrnede mælkeprodukt. Citronen presses, og saften tilsættes. Tunsaucen smages til med salt og peber.

Servering

Pastasalat og tunsauce blandes sammen. Retten serveres som en frokostret evt. med fuldkornsbrød til.


Ingredienser

Frokostret til 4 personer
4 gulerødder (ca. 150 g) 400 g kogt fuldkornspasta (ca. 150 g rå vægt) 150 g majs (ca. 1 dl) 150 g ærter (ca. 1 dl)
Tunsauce
1 lille løg (ca. 50 g) 2 ds. tun i vand (ca. 300 g) 3 spsk. kapers 2 dl syrnet mælkeprodukt med højst 1,5 % fedt ½ citron en knivspids salt peber

Flere opskrifter med fuldkorn