Nudelsalat

Denne opskrift lever ikke op til fuldkornslogoet, men er en mulighed for at få mere fuldkorn ind i hverdagen.

Fremgangsmåde

Nudlerne koges efter anvisning på emballagen, afdryppes og afkøles. Cherrytomater, agurk og forårsløg skæres i mindre stykker. Frosne ærter og frosne rejer blandes med grøntsager og nudler. Ingredienserne til marinaden piskes sammen og hældes over salaten.

Servering

Nudelsalat er lækker som madpakke. Hvis salaten sættes i køleskab, skal ærter og rejer optøs, inden de blandes i salaten.

Tips

Sukkerærter kan anvendes i stedet for almindelige ærter. Grøntsagerne kan varieres efter, hvad man kan lide. Brug f.eks. grønne asparges, peberfrugt, squash, majs, blegselleri, broccoli, gulerødder, grønne bønner, minimajs, bambusskud m.m. Rejerne kan erstattes af kylling eller skinke i tern, røget laks i strimler, tun, salattern eller oliven.


Ingredienser

2 personer
½ pakke fuldkornsnudler (125 g) 8-10 cherrytomater (ca. 150 g) ½ agurk (ca. 150 g) 1-2 forårsløg (ca. 25 g) 150 g ærter, gerne frosne 1 pakke frosne rejer (150 g)

Flere opskrifter med fuldkorn