Kyllingeburger med kalkunbacon

Denne opskrift lever ikke op til fuldkornslogoet, men er en mulighed for at få mere fuldkorn ind i hverdagen.

Fremgangsmåde

Bland farsen med løg, Worchestersauce, purløg, paprika samt salt og peber. Form kødet til en firkantet bøf. Kom olie på en pande og steg kalkunbacon, løg og skivede tomater til de tager farve. Lad det hvile, mens bøffen steges. Husk det er vigtigt den er gennemstegt. Server med bøf og grønt i et lunt sandwichstykke.

Tip

Oksekød og almindelig bacon kan også bruges. Dog skal bacon og grønt steges hver for sig, da der ellers kommer for meget fedt på panden.


Ingredienser

Til 1 sandwich
1 Levebrød Rugbrød Sandwichstykke 1 håndfuld spirer 150 g hakket kyllingekød ½ finthakket løg 1 spsk. finthakket purløg 1 spsk. Worchestersauce ½ tsk. paprika salt og peber 3-4 forårsløg 1 tomat 2 skiver kalkunbacon olie til stegning

Flere opskrifter med fuldkorn