Fuldkornssmørrebrød med forårssalat

Denne opskrift lever op til fuldkornslogoet.

Fremgangsmåde

Rødløget skrælles og alle grøntsagerne skylles. Agurken skæres midt over på langs. Herefter tages det våde midterstykke ud med en ske og smides væk. Agurken og radiserne skæres i små tern. Rødløget pilles og skæres også i små tern. Krydderurterne skylles og hakkes fint. Alle grønsagerne blandes i hytteosten og smages til med lidt salt og peber og en smule citronskal. Brug forårssalaten ovenpå dit yndlingsrugbrød med lidt kogt kartoffel og tomat.

Tip

Forårssalaten er også lækker til kylling eller fisk.

Ingredienser

1 skive fuldkornsrugbrød 1 kogt kartoffel 1 tomat 200 g nøglehulsmærket hytteost 100 g radiser 100 g agurk ¼ dl rødløg et bundt krydderurter, f.eks. persille el. purløg ¼ tsk. groft salt peber citronskal efter smag

Flere opskrifter med fuldkorn