Bagt grød med blåbær, banan og mandler

Denne opskrift lever ikke op til fuldkornslogoet, men er en mulighed for at få mere fuldkorn ind i hverdagen.

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 170 grader

Skær bananen i skriver og anret den i bunden af dit fad. Tilføj herefter blåbær.

Hæld 2-3 spsk. havregryn op i en skål. Tilsæt 1 spsk. kokosmel eller kokosflager.Tilsæt kanel eller vanilje og herefter mandler, nødder eller kerner.

Rør rundt i skålen og fordel blandingen over frugten.

Tilsæt lidt honnign eller sirup og ca. 1 spsk. olie eller smeltet smør.

Rør 2 æg sammen med mælk og hæld det over frugt og mysli.

Bag i 25 minutter.

Tip

Grøden kan spises med yoghurt, skyr eller bare som den er. Den kan nydes kold eller varm.

Ingredienser

1-2 personer
1 banan 1 håndfuld blåbær 2-3 spsk. havregryn 1 spsk. kokosmel eller kokosflager ½ tsk. vanilje eller kanel 1 lille håndfuld mandler, nødder eller kerner Lidt honning eller sirup 1 spsk. olie eller smeltet smør 2 stk. æg ca. 1 dl. mælk

Mere morgenmad med fuldkorn