Årets Fuldkornsdag 2019

Årets Fuldkornsdag 2019 løber af stablen d. 18. januar 2019. Dagen sætter fokus på fuldkorn og alle der har lyst til at deltage er velkommen.

Når du tilmelder din arbejdsplads, uanset om du arbejder i egen virksomhed, på en folkeskole, daginstitution, plejehjem eller noget helt femte, kan I bestille en gratis kampagnepakke med materialer til dagen, som vi sender til jer.

Tilmeld

TILMELD

Kampagnepakker

Kampagnepakkernes indehold

Pakke 1:
Denne pakke anbefales til daginstitutioner, bagerier, mindre supermarkeder og andre virksomheder hvor der bl.a. er deltagende børn og/eller forældre.

Pakkens indehold: 20 malebøger, 200 opskriftspostkort, 2 plakater A3, Guide til kampagnepakken.

Pakke 2:
Denne pakke anbefales til virksomheder hvor årets fuldkornsdag primært formidles til voksne/unge mennesker samt har et større antal deltagere. F.eks. kantiner, kommuner, sundhedscentre, højskoler o.lign.

Pakkens indhold: 40 vognmønter, 350 opskriftspostkort, 4 plakater A3, Guide til kampagnepakken.

OBS. Denne kasse indeholder små dele, som mindre børn ikke skal håndtere.

Inspiration

Der er mange måder at holde en festlig fuldkornsdag. Vores eneste krav er at der er fokus på fuldkorn.

1. Sæt fuldkorn på menuen!
Er I en kantine, køkken eller lign. skal der fuldkorn på menuen. Byt pastaen ud med fuldkornspasta. Tilsæt fuldkornsmel til brødet, pizzaen eller tærtebunden. Kun fantasien sætter grænser.

2. Andre måder at fokusere på fuldkorn
Er det ikke igennem maden at der skal fokuseres på fuldkorn, kan man bl.a. fremhæve andre materialer om fuldkorn. Tal om hvilke slags produkter der indeholder fuldkorn og hvor man kan finde det. Gå på jagt efter fuldkornslogoet og andre fuldkornsprodukter. På fuldkorn.dk findes der masser af viden og inspiration om fuldkorn.