Supermarkeder

Supermarkeder spiller en afgørende rolle for at få danskerne til at spise mere fuldkorn. På denne side finder du tips til at sætte fokus på fuldkorn i butikken.

Sæt fokus på fuldkorn

Inden du begynder at bruge logoet, skal du sætte dig grundigt ind i reglerne for, hvordan logoet må bruges i butikken – læs om fuldkornslogoet.

Brug gerne fuldkornslogoet, men hjælp os med at passe godt på det.

3 hurtige tips

#1 Fagprøver

Hjælp butikkens elever med at arrangere fagprøver om fuldkorn. Fuldkornspartnerskabets sekretariat kan hjælpe med ideer. Kontakt Camilla Toft Petersen.

#2 Lav udstillinger med forskellige fuldkornsprodukter samlet ét sted

Det skaber øget synlighed. Når kunderne får øjnene op for, hvor mange fuldkornslogomærkede produkter jeres butik har, inspireres de til at prøve nye varer.

#3 Sameksponering

Placér eksempelvis ketchup, salat, hakket oksekød og fuldkornslogomærkede burgerboller ved siden af hinanden - så bliver kunderne måske fristet til at købe ind til en lækker fuldkornsburger!

Materialer om fuldkorn

På siden Brochurer finder du en folder, der hurtigt sætter dig ind i fuldkorn samt et par opskriftshæfter, hvor du kan hente inspiration til mere fuldkorn i hverdagen.

Folderen samt balloner og opskriftspostkort kan bestilles gratis hos Fuldkornspartnerskabet. Kontakt Signe (sidr@di.dk) for bestilling.

Test din viden om fuldkorn

Tag vores fuldkornsquiz, og find ud af hvor meget du ved om fuldkorn. Hvis du svarer korrekt på alle spørgsmålene, sender vi dig et badge - så ved dine kunder det er dig, de kan spørge om fuldkorn!

fuldkornsbadge

Hvad er fuldkorn?
Læs mere om fuldkorn
Hvorfor spise fuldkorn?
Gode grunde til at spise fuldkorn
7 facts om fuldkorn
Læs 7 gode facts om fuldkorn
Spis fuldkorn
Det er nemt at få 75 g fuldkorn om dagen.
Fuldkornslogoet
Alt om fuldkornslogoet.
Bliv fuldkornspartner
Se dine fordele som fuldkornspartner