Ernæringsprofessionelle

På denne side kan du gå i dybden og få endnu mere at vide om fuldkorn. Her finder du links til den nyeste viden om fuldkorn: videnskabelige rapporter og artikler, samt links til forskningsprojekter om fuldkorn. Du finder også en oversigt over gode forbruger- og borgerrettede materialer om fuldkorn.

Styr på fuldkorn

Du kan læse alt om hvad fuldkorn er og hvilke fordele det giver under Hvad er fuldkorn, samt aflive de værste myter om fuldkorn og få tips til at spise mere fuldkorn.

Du kan også tjekke fuldkornslogomanualen og finde ud af de nøjagtige kriterier for at få fuldkornslogoet. Fuldkornslogomanualen gældende fra 1. marts 2015 - 31. marts 2020

Viden om fuldkorn

På siden Materialer og viden har vi samlet en række rapporter om fuldkorn, bl.a. rapporter om evidensgrundlaget for anbefaling af fuldkornsindtag i Danmark, et uddrag af den nyeste forskning om fuldkorn, og den seneste måling på Danskernes fuldkornsindtag i 2011-12.

Under Links har vi samlet en række relevante hjemmesider, både fra Danmark og udlandet. Her finder du links til bl.a. forskningsprojekter om fuldkorn og andre samarbejdsprojekter for udbredelse af kendskab til fuldkorn.

Materialer om fuldkorn

På siden Brochurer finder du både en folder der hurtigt sætter dig ind i fuldkorn, samt et par opskriftshæfter hvor du kan hente inspiration til mere fuldkorn i hverdagen.

Hvad er fuldkorn?
Læs mere om fuldkorn
Hvorfor spise fuldkorn?
Gode grunde til at spise fuldkorn
Spis fuldkorn
Det er nemt at få 75 g fuldkorn om dagen.
7 facts om fuldkorn
Læs 7 gode facts om fuldkorn
Materialer og viden
Her kan du få et samlet overblik over viden om fuldkorn og sundhed.
Fuldkornslogoet
Alt om fuldkornslogoet.