Vegetarpizza med spinat og ricotta

Denne opskrift lever ikke op til fuldkornslogoet, men er en mulighed for at få mere fuldkorn ind i hverdagen.

Fremgangsmåde

Rør gæren ud i vandet og tilsæt de resterende ingredienser. Ælt dejen i 10 minutter.

Kom dejen i en skål, dæk den med plastfilm eller et viskestykke og stil den til hævning et lunt sted i en time.

Rul dejen ud og fordel de flåede tomater på pizzaen.

Tø spinaten op og pres den overskydende væske ud af spinaten, før den kommes på pizzaen. Fordel ricotta og parmesan ovenpå.

Bag pizzaen i 12 minutter ved 200 grader.

Ingredienser

1 pizza
7,5 g gær 150 g vand 80 g hvedemel 115 g fuldkornslogomærket hvedemel 2,5 g salt 100 g flåede tomater 125 g ricotta ost 250 g frossen spinat 50 g parmesan

Flere hovedretter med fuldkorn