Vegetarisk fuldkornslasagne

Denne opskrift lever op til fuldkornslogoet.

Fremgangsmåde

Tø spinaten op. Hak løg og gulerødder fint. Steg først løgene i olien og tilsæt herefter gulerødderne. Tilsæt de hakkede tomater og smag tomatsaucen til med salt og peber.

Tænd ovnen på 200 grader. Læg fuldkornslasagnepladerne i bunden af et ovnfast fat. Put herefter et lag tomatsauce på, et lag mornaysauce på samt lidt spinat og hytteost. Læg igen fuldkornslasagneplader på og herefter tomatsauce, mornaysauce, spinat og hytteost. Fortsæt på denne måde til ingredienserne er opbrugt. Det øverste lag af lasagnen må ikke være lasagneplader.

Bag lasagnen i ca. 30 minutter. Hvis det øverste lag bliver for mørkt, kan du dække lasagnen til under det sidste af bagningen.

Ingredienser

4 personer
250 g fuldkornslogomærkede lasagneplader 450 g frossen hakket spinat 150 g hytteost (4,5%) 800 g hakkede tomater 200 g gulerod 200 g løg 500 g let mornaysauce 1 tsk. salt ½ tsk. peber 1 spsk. olie

Flere hovedretter med fuldkorn