Fuldkornswraps med krydret bønnefyld

Denne opskrift lever op til fuldkornslogoet.

Fremgangsmåde

Bønnerne tilberedes efter anvisning på posen. Herefter afkøles de og blendes med de resterende ingredienser. Smag til med krydderier, citron og hvidløg efter smag.

Grøntsagerne vaskes og skæres i lange tynde strimler, hvorefter de fordeles i wrappene ovenpå bønnefyldet. De soltørrede tomater skæres i mindre stykker og fordeles ligeledes i wrappene. Rul wrappene - de er lige til at tage med i madpakken!

Tip

Brug de grøntsager du har eller bedst kan lide til wrappene. Bønnefyldet er også lækkert som pålæg i en fuldkornssandwich.

Ingredienser

4 personer
4 fuldkornswraps
Bønnefyld
200 g tørrede bønner (fx sortøje bønner eller hvide bønner) 1 fed hvidløg saft fra en ½ citron ½ tsk. groft salt ¼ tsk. spidskommen 1 tsk. paprika ½ dl vand 1 spsk. koldpresset rapsolie
Grøntsagsfyld
1/2 agurk 2 gulerødder 1 peberfrugt 1 hjertesalat et par håndfulde spæde spinatblade 1 håndfuld soltørrede tomater

Flere opskrifter med fuldkorn