For Fagfolk

På disse sider kan du finde relevante informationer og faglige materialer der hjælper dig med at sætte fokus på fuldkorn i kantinen, din bagerbutik, eller som ernæringsfaglig professionel.

Find relevante materialer under de forskellige fagområder, og send os gerne dit input hvis du savner noget her på siden. Kontakt kampagnemedarbejder Martine Kjærsgaard Larsen.

Kantiner

Vi har gjort det nemt for kantiner og storkøkkener at sætte fokus på fuldkorn. Find informationer, relevante materialer og inspiration i kantinepakken på vores side for kantiner.

Håndværksbagere

Håndværksbagerne spiller en afgørende rolle for, at få danskerne til at spise mere fuldkorn. Vi har gjort det nemt at bage med fuldkorn. Her på siden finder du al den information og materialer du har brug for, for at komme godt i gang med fuldkorn i dit bageri.

Ernæringsprofessionelle

Her finder du links til den nyeste viden om fuldkorn: videnskabelige rapporter og artikler, samt links til forskningsprojekter om fuldkorn. Du finder også en oversigt over gode forbruger- og borgerrettede materialer om fuldkorn. Besøg siden for ernæringsprofessionelle.

Supermarkeder

På denne sie kan du finde tips til, hvordan du kan sætte fokus på fuldkorn i supermarkedet. Besøg siden for supermarkeder.

Over 20.000 følgere på Facebook

facebook alt
Få de seneste opskrifter og deltag i konkurrencer og events.

Spis 75 gram fuldkorn om dagen

Den officielle anbefaling for fuldkorn er mindst 75 gram om dagen.

Hvorfor spise fuldkorn?
Gode grunde til at spise fuldkorn
Spis fuldkorn
Det er nemt at få 75 g fuldkorn om dagen.
7 myter om fuldkorn
Myter er til for at blive punkteret!
Materialer og viden
Her kan du få et samlet overblik over viden om fuldkorn og sundhed.
Nyt materiale til håndværksbagerne
1. august 2013
Det bliver nemmere at finde fuldkorn hos din lokale bager.
Dobbelt op på fuldkorn
12. juni 2013
Danskerne har taget budskabet om at spise mere fuldkorn til sig.